Ontwerp voor de fietsvriendelijke stad

Jeb Architecten streeft ernaar om de bereikbaarheid van steden te verbeteren door innovatieve ontwerpen te creëren. Of het nu gaat om een ondergrondse fietsenstalling onder een gracht of een drijvend platform, wij gaan op een onderzoekende wijze te werk om aan de behoeften van onze opdrachtgevers en de stad te voldoen.

Lees meer over onze ontwerp projecten →

Screenshot

Onderzoek naar Mobiliteit

Bij het ontwikkelen van mobiliteitsoplossingen stellen wij essentiële vragen: Hoe kunnen mensen efficiënt van A naar B komen? Waar kunnen fietsers hun fietsen veilig parkeren? Hoeveel parkeerplaatsen zijn er nodig en waar moeten deze geplaatst worden? Is er ruimte voor deelvervoer in de stad en zo ja, waar kan dit geïntegreerd worden?

Lees meer over onze onderzoek projecten →

Maatwerk Oplossingen

Met onze focus op maatwerk leveren wij oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke eisen van elke stad. Onze ervaring strekt zich uit over jaren van betrokkenheid bij het bevorderen van fietsvriendelijke infrastructuren, wat resulteert in ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzame en leefbare stad.

Lees meer over deze projecten →

Experience

Bij Jeb Architecten geloven we dat mobiliteit niet alleen gaat om efficiëntie, maar ook om de ervaring van de gebruikers. Of het nu gaat om het efficiënt verplaatsen van mensen van A naar B, of het creëren van ruimtes waar mensen graag verblijven en genieten van hun omgeving, ons doel is om een harmonieuze balans te creëren tussen functionaliteit en beleving in de openbare ruimte.

Lees meer over deze projecten →